Voetbal

Wedden met een onconventionele aanpak: altijd tégen Nederland

Wedden op spannende voetbalwedstrijden is een passie van mij geworden. Of het nu het WK of het EK voetbal is: ik kan het niet laten om een gokje te wagen wanneer Nederland op het veld staat. Maar wat mijn inzet onderscheidt van de meeste weddenschappen die worden geplaatst tijdens dit soort speciale gelegenheden, is mijn onconventionele benadering.

In tegenstelling tot de massa zet ik namelijk niet in op Nederland, maar altijd tegen Nederland. Waarom ik deze keuze maak en welke strategieën ik hanteer bij mijn gokavonturen bij de bookmaker, deel ik graag met jullie in deze column.

Armijn geplaatst in Sport door Armijn Meijer
op 30 mei 2023
laatste update: 30 mei 2023
Voetbal

Zelf wedden op het Nederlands elftal?

Wedden op voetbal, het Nederlands elftal of welke wedstrijd dan ook, doen wij natuurlijk alleen bij de beste betrouwbare bookmakers! Jij toch ook?

Leovegas Review

LeoVegas

100% FREE BET tot max. €50!
Logo Jacks.nl

Jack's.nl

€60 aan gratis weddenschappen
Circus

Circus Casino

Tot €250 aan freebets
Nederland Zuidkorea

Mijn eerste stappen als sportsbettor bij de TOTO tijdens het WK

Het was de zomer van 1998 en de wereld stond op het punt om betoverd te worden door het grootste voetbalevenement ter wereld: het WK. In die opwindende tijd maakte ik mijn allereerste stappen in de fascinerende wereld van het gokken bij een bookmaker.

Met 50 gulden die mijn werkgever me had gegeven, waagde ik een gokje via het gloednieuwe systeem van de TOTO, ontwikkeld in samenwerking met KPN. Het was een revolutie in de gokindustrie, waarbij je via de telefoon en een computer je inzetten kon plaatsen.

Vol vertrouwen in mijn voetbalkennis en met een vleugje durf, plaatste ik vijf weddenschappen van 10 gulden op opmerkelijke uitslagen, waaronder een gewaagde 5-0 overwinning voor Nederland tegen Zuid-Korea.

Deze spannende WK-wedstrijd beleefden we live in het bruisende centrum van Valkenburg. De straten waren gevuld met een feestelijke sfeer terwijl de oranjegekte zich verspreidde.

Samen met vrienden en andere voetbalfanaten stond ik op het punt om te zien of mijn voorspellingen uit zouden komen. En toen, alsof het lot ermee speelde, begon Nederland een ongekende show op het veld. Met een verbluffende 5-0 overwinning overtroffen ze alle verwachtingen.

Die avond in 1998 zal voor altijd in mijn geheugen gegrift blijven als een sprankelende herinnering aan mijn eerste stappen als sportsbettor.

Maar al snel besefte ik dat gokken niet altijd zo rooskleurig is. Het was slechts het begin van een avontuur vol uitdagingen, waarin ik mijn strategieën moest bijschaven en nieuwe inzichten moest opdoen.

Wat is een bookmaker?

Een bookmaker is een persoon of een bedrijf dat verantwoordelijk is voor het aanbieden en organiseren van weddenschappen op verschillende sportevenementen, waaronder voetbalwedstrijden.

De bookmaker bepaalt de quoteringen (odds) voor de wedstrijden, wat de potentiële uitbetalingen aan de winnende weddenschappen bepaalt. Ze fungeren als tussenpersoon tussen de gokkers en zorgen ervoor dat wedden op sport eerlijk en transparant verloopt.

Bookmakers bieden een breed scala aan weddenschappen aan, variërend van het voorspellen van de winnaar van een wedstrijd tot meer specifieke voorspellingen, zoals het aantal doelpunten, wie er scoort etc.

Gokkers kunnen geld inzetten op verschillende uitkomsten, en afhankelijk van het resultaat kunnen ze winst maken of hun inzet verliezen.

Het is belangrijk op te merken dat gokken bij een bookmaker gepaard gaat met risico's, aangezien de uitkomst van een sportevenement onvoorspelbaar kan zijn. Het is essentieel om verantwoordelijk te spelen en alleen geld in te zetten dat je bereid bent te verliezen.

Beker In Doel WK Voetbal Qatar 1024X563

Winnen, ongeacht de uitslag

In de wereld van sportweddenschappen sta ik bekend als een zeldzame gokker. Ik plaats niet regelmatig inzetten, maar reserveer mijn weddenschappen voor bijzondere momenten.

Het zijn die speciale gelegenheden waarop ons nationale team schittert op het wereldtoneel, of wanneer een Nederlandse sporter ver komt in een prestigieus toernooi of een wielerwedstrijd. Met een unieke tactiek ben ik ervan overtuigd dat ik altijd als winnaar uit de bus kom, ongeacht de uitslag.

Tegenwoordig zie je mij vooral in actie op sportevenementen van nationaal belang. Of het nu gaat om een tenniswedstrijd waarin een Nederlander zijn of haar talenten tentoonspreidt, of een epische wielerwedstrijd die het land in zijn greep houdt, ik waag dan altijd een gokje.

Maar wat mijn aanpak echt onderscheidt, is mijn keuze om tegen ons eigen nationale team te wedden tijdens grote voetbaltoernooien.

Laat het duidelijk zijn: ik ben een fervent supporter en juich met hart en ziel voor ons nationale team. Ik gun hen niets anders dan overwinningen en glorie.

Maar ik heb ontdekt dat er een bijzondere dynamiek ontstaat wanneer ik tegen hen wed. Als de uitslag in hun nadeel uitvalt, dan mag ik dan wel teleurgesteld zijn, maar mijn winst compenseert dat negatieve gevoel op een verrassende manier. Het is een strategie die me altijd als winnaar laat voelen, wat de uitslag op het veld ook mag zijn.

Het draait allemaal om het vinden van mijn eigen balans tussen passie en spanning, tussen supporteren en gokken. Door te wedden tegen ons eigen team, kan ik genieten van de intensiteit van de wedstrijd en tegelijkertijd een extra element van opwinding toevoegen. Het is als een spel binnen een spel, waarbij mijn persoonlijke strategie me naar nieuwe hoogten van gokplezier brengt.

Wat is jouw gokstrategie?

Heb jij een bijzondere tactiek, strategie of misschien wel bijgeloof wanneer je inzet op sport? Wij horen het graag van je!

on air