Tombola Studio Onetime

€10.000 en een reis naar Las Vegas tijdens TheGreatOne Bingo!

Welkom in de magische wereld van The Great One Bingo Show op Tombola's online bingoroom! Op 24 juli bracht de betoverende sfeer van de Onetime studio in Zuidlaren een onvergetelijke avond vol spanning en sensatie.

Met een ongekende prijs van €10.000 voor de full house winnaar én de onthulling van de gelukkige persoon die binnenkort naar het legendarische Las Vegas zal afreizen, was de opwinding meer dan tastbaar.

Armijn geplaatst in Casino Spellen door Armijn Meijer
op 25 juli 2023
laatste update: 5 september 2023
Tombola Studio Onetime
Beste Online Bingoroom

The Great One bingo op Tombola

Elke maand vindt er een TheGreatOne Bingo plaats bij tombola. Tombola, de beste Bingoroom van 2023, heeft bijna dagelijks speciale bingo-uurtjes en in 'mijn' bingo wordt maandelijks een record full house weggegeven. Zo was de mystery full house gisteren €10.000, maar werden er daaromheen twee uur lang full houses van minimaal €500 weggegeven. 

De bingo is eens per maand op maandag te spelen, en wij spelen live mee. De grote vraag die gisteren ook weer oppopte, is of wij zomaar mee mogen spelen. Jazeker, wij werken niet voor tombola en betalen voor elk potje dat we spelen. En we hebben er zeker net zoveel plezier in.

Wat maakt spelen bij tombola tijdens deze speciale bingo's zo leuk? Natuurlijk, de spectaculaire prijzen helpen mee. Maar met ruim 1000 spelers op zo'n avond in één ronde is het een dolle boel in de chat en stijgt de spanning om zo'n geweldige prijs te winnen naar ongekende hoogtes.

Daarnaast komen we elke Onetime-bingo live vanuit de speciale tombola-studio in onze eigen studio en maken we er met het spel, gasten én vaak een extraatje iets bijzonders van. Bingo is bij uitstek een spel voor in een community en daarom past het zo goed bij Onetime!

Special Guest Ton
Special Guest Ton

Alleen maar winnaars!

De spanning was niet van de lucht terwijl de klok de minuten wegtikte. Hét moment waarop TheGreatOne, ik dus, tijdens mijn eigen bingo bekend mocht maken wie de nu al epische Las Vegas-reis 2023 gewonnen heeft. Maar ook keek iedereen natuurlijk uit naar het moment dat de €10.000-ronde gespeeld zou worden op tombola.

Wie mag er mee naar Vegas?

De onthulling was ook voor mij een magisch moment. Hoe tof is het om iemand blij te mogen maken met een onvergetelijke reis? De gelukkig winactie was niemand minder dan Truffel85. Het applaus schalde door de studio en in de chats werd uitzinnig gereageerd.

Truffel85 zal zich - samen met een reisgenoot - bij het Onetime-gezelschap voegen, over een dikke twee maanden in Las Vegas. Als dat niet iets is om naar uit te kijken.... Genieten van een reis met alle luxe die je maar kunt bedenken, vermaakt worden in de gokhoofdstad van de wereld, wij weten het wel!

10k winnaar

En alsof dat nog niet genoeg was, werd er deze avond nóg een schitterende prijs weggegeven. Tijdens een willekeurige ronde werd maar liefst €10.000 voor een volle kaart weggegeven in TheGreatOne Bingo bij tombola. De spanning was wederom goed te voelen en meer dan 1000 mensen hadden een of meerdere kaarten gekocht om mee te doen in deze bingoronde.

Uiteindelijk is het lieske1106 die als eerste een volle kaart weet te krijgen en er vandoor gaat met deze prachtige prijs. 

De avond was gevuld met pure vreugde en opwinding, en het was een eer om getuige te zijn van zulke geweldige overwinningen in TheGreatOne Bingo bij tombola.

We danken alle deelnemers voor hun enthousiasme en inzet. De magie van bingo bracht niet alleen geluk aan Truffel85 met de luxe reis naar Las Vegas, maar ook aan lieske1106 met de indrukwekkende €10.000 Full House prijs.

on air