BETR (1)

BETR: gokken op sport met een cryptomunt?

Deze aanbieder heeft geen vergunning van de KSA, je mag en moet hier dus niet spelen!

Op dit moment kun je bij verschillende bookmakers legaal op sport wedden. Vanaf oktober 2021 hebben verschillende partijen een licentie om wedden op sport aan te bieden. Nu de cryptomarkt verder aan het ontwikkelen is kon het natuurlijk niet uitblijven dat je op sportwedstrijden kan inzetten met een speciale cryptomunt. BETR is een cryptocurrency met een sportbetting-platform. Onetime onderzoekt of dit nieuwe concept in potentie een hoogvlieger is. Op het Onetime forum is ook een forumdraadje over deze crypto munt te vinden.

BETR

Wat is BETR?

BetrBetting is het eerste gedecentraliseerde betting platform van de wereld (2018). De token (crypto munt) die hiervoor gebruikt word heet de ‘BETR‘. De sportweddenschappen lopen via de blockchain.

De Betr applicatie wordt gemaakt door top experts uit deze branche met oprichter Adriaan Brink aan het roer. Enkele kenmerken van dit platform zijn:

  • Peer to Peer weddenschappen, zonder de aanwezigheid van een centrale partij
  • Complete transparantie omdat alle transacties worden opgeslagen op de blockchain en niet te kraken is
  • Toepasbaar voor alle sport en spel mogelijkheden (weddenschappen)
  • De software is open source en voor iedereen gratis beschikbaar en toegankelijk
  • Overal waar het internet beschikbaar is, heb je toegang tot wedden op sport
  • Een wereldwijde gok-liquiditeit en mogelijkheden tot grotere inzetten
  • Geen risico voor spelers doordat partijen failliet kunnen gaan (zoals met gefinancierde exploitanten)
BETR

BETR

Ons cijfer

3,9/5
Sporten Bij BETR 1
Diverse sporten

Het BETR platform

Het aanmaken van een BETR account regel je binnen 1 minuut. Via dit platform kan je inzetten op de volgende sportwedstrijden;

De ontwikkelaars zijn fulltime bezig om het platform door te ontwikkelen en er komen regelmatig updates die het gebruikersvriendelijker maken. Een inzet plaatsen is simpel maar het duurt vaak wel een paar minuten totdat de weddenschap geverifieerd is.

Dit heeft te maken dat het protocol via het Ethereum netwerk gaat en de miners het contract moeten bevestigen (dit gaat allemaal automatisch). De taal van het bet platform is Engels of je kan het in de Chinese taal zetten. Juist de laatste markt biedt enorm veel potentie omdat in dat land gokken door de overheid niet is toegestaan.

Als de wedstrijd gespeeld is dan zorgt het systeem (blockchain) ervoor dat de BETR muntjes naar het juiste account gaan. Het klinkt en is allemaal behoorlijk technisch en ook anders dan wat we gewend zijn. Het is even wennen maar we komen er zeker uit en na een paar inzetten gedaan te hebben kunnen we er mee lezen en schrijven.

Inzet Geplaatst BETR
Inzet geplaatst

Nadelen bij BETR

Er zijn zeker ook nadelen aan dit systeem en dit heeft alles te maken met de blockchain en crypto's in het algemeen. Je moet eerst de muntjes kopen om er weddenschappen mee te kunnen afsluiten. Ook moet je wat Ether (gas) hebben om de bets te kunnen plaatsen.

Het duurt ook eventjes om de bet compleet te krijgen en er moet natuurlijk wel genoeg handel zijn om te kunnen inzetten. En stel je maakt de juiste weddenschappen en je wilt de gewonnen BETR weer omwisselen voor Euro's dan moet je ze ook weer verkopen en ondertussen ben je afhankelijk van de koers van deze cryptomunt.

We staan nog aan de vooravond van de blockchain technologie en alle mogelijkheden die dit biedt en we zien absoluut de potentie van dit product in samenhang met wedden op sport. Belangrijk is dat de ontwikkeling zich doorzet en we als gebruikers goed op de hoogte gehouden worden. Via de Telegram groep van BETR lees ik dagelijks mee en ik ben ook geabonneerd op de nieuwsbrief die regelmatig uitkomt.

Ethereum BETR
Wachten op het Ethereum netwerk

Conclusie

Zelf handel ik al ruim een jaar met de coin BETR en sinds een paar maanden maak ik ook een aantal weddenschappen via het platform van BETR. Ik volg het met grote belangstelling maar ben me er ook bewust van dat het nog in de kinderschoenen staat en de grote massa nog op zich laat wachten.

Hou je van crypto's en op wedden op sporten dan kan dit zomaar eens een mooie match zijn. Er worden nog regelmatig nieuwe sporten toegevoegd om een zo compleet mogelijk aanbod te creëren. We gaan het zien waar de toekomst ons gaat brengen met BETR.

on air