Wat is Open Trade Network (OTN)?

1427
0
DELEN

De aanbieder van handelen in CFD's en binaire opties, IQOption, heeft een eigen netwerk opgezet. Vanaf morgen gaat dit ook openbaar worden en kan men tokens verdienen voor deze ‘soort van ICO'. Als je handelt bij IQ Option in bijvoorbeeld de bitcoin, of een ander product, verdien je gratis tokens van de Open Trade Network (OTN). We gaan je hier uitleg geven wat dit is.

Wat is IQOption?

IQ Option is een van de grootste online brokers met betrekking tot beurshandel door middel van CFD's en binary options. Hierbij handel je dus niet via de gereguleerde beurzen zoals Euronext of Wallstreet, maar via een CFD-beurs.

De koersen zijn wel vergelijkbaar met die van de echte beurzen, alleen gebeurt het allemaal online en hierdoor stuk eenvoudiger en sneller. Ook voor de particuliere handelaar komt het hierdoor dichterbij om mee te doen met de Big Boys.

Je kunt handelen in producten zoals, Bitcoin, Dow Jones 30, Dax Index, Euro / Dollar, Ethereum en nog veel meer.

Ik heb een uitgebreide review van IQOption geschreven, die je zeker even moet lezen.

Hoe werkt het Open Trade Network (OTN)?

Nu de nieuwe ontdekking van de makers van IQ Option, het OTN. Het doel van dit netwerk is om de handel in cryptocurrencies eenvoudiger te maken en netwerken bij elkaar te brengen. Er zijn op dit moment ‘gesloten blockchain netwerken en deze probeert Open Trade Network open te maken en beschikbaar te maken voor een ieder. Dit moet voordelen bieden voor particulieren, maar ook voor bedrijven en handelaren.

De samenwerking met IQOption is met name interessant voor de handelaren. Je kunt door het handelen tokens verdienen, en deze gebruiken voor de kosten die het handelen met zich mee kan brengen.

RISK WARNING: YOU'RE CAPITAL MIGHT BE AT RISK

Uiteindelijk is het natuurlijk van belang dat de exchange, het Open Trade Network, er komt en je toegang krijgt tot allerhande blockchain netwerken waar je via kunt handelen.

ICO van OTN

Dat zijn nog eens afkortingen als titel. ICO staat voor Initial Coin Offering, wat vergelijkbaar is met de IPO's zoals we deze kennen uit de Dot Com Bubble begin 2000. Een ICO zorgt ervoor dat er een nieuw product, gericht op cryptocurrencies, naar de markt komt. Tijdens de ICO kun je participeren door bitcoins of ethereum te sturen en hiervoor krijg je dan tokens (soort van aandelen) terug.

Dit gaat nu ook het geval zijn bij OTN (Open Trade Network), alleen hier hoef je geen cryptocurrencies te betalen om tokens te krijgen! Je krijgt deze tokens namelijk als je handelt bij IQ Option. Bij elke transactie die je doet op IQ Option krijg je een bepaald aantal tokens, afhankelijk van de grootte van je transactie.

Er zullen in 24 maanden maar liefst 42 miljoen tokens worden verdeeld onder de gebruikers van IQOption. Je kunt deze tokens als handelaar bewaren maar ook direct gebruiken om eventuele kosten van te betalen!

Roadmap OTN
Roadmap OTN

Voordelen van OTN

Waarom zou je nu OTN tokens willen hebben vraag je je af. En dat lijkt me een terechte vraag, want gaat OTN dan de nieuwe bitcoin worden of de nieuwe Monero? Dat blijft altijd maar de vraag en we hebben enkele aspecten en voordelen van Open Trade Network op een rijtje gezet.

Voor consumenten (gebruikers van cryptocurrencies)
  • Een cryptowallet, met alle cryptocurrencies op een plek
  • Veiligheid en garantie, er is een verzekering op je cryptocurrencies
  • 24/7 handelen met hoge snelheid en betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden tot analyses op basis van grafieken en andere data
Voor bedrijven
  • Tokens uitgeven binnen een grote en betrouwbare marktplaats
  • Mogelijkheid tot crowdfunding en loyaliteitsprogramma's
  • Nieuwe klanten aanboren
Voor handelaren
  • Snelheid, orders worden razendsnel uitgevoerd en afgehandeld
  • Veiligheid
  • Flexibiliteit, via opties, CFD's en dergelijke

RISK WARNING: YOU'RE CAPITAL MIGHT BE AT RISK

Top Brokers, getest door onafhankelijke team van OneTime!
Broker Bonus Min. storting Review Rating
Geen transactiekosten 100 euro Review ★★★★★ Handel nu!
Lage transactiekosten Storten via crypto Review ★★★★★ Handel nu
VIP-voordelen $10 Review ★★★★ Handel nu!
Onze favoriet! 10 euro Review ★★★★ Handel nu!