Michielverbeek, CC BY-SA 4.0 <https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0>, via Wikimedia Commons

Gratis geld uit Rotterdam?

Gratis geld zeg je? Bijna gratis geld, en dat heeft allemaal te maken met Feyenoord Rotterdam. Zij staan namelijk op het punt om de zestiende landstitel veilig te stellen.

Officieel zijn ze nog geen kampioen, maar met 8 punten voorsprong, de huidige vorm en het aankomende programma kunnen we de schaal al bijna naar Rotterdam-Zuid brengen.

Maar hoe krijg je hier nu (bijna) gratis geld voor? Heel simpel, door een outright bet te plaatsen. Je krijgt namelijk bij het kampioenschap van de Rotterdamse club 1.05 keer je geld terug bij drie grote bookmakers: Circus, Jacks en BetCity.

Nu zul je zeggen: 1.05 keer dat is niet veel. En daar heb je misschien wel gelijk in. Maar het is zo goed als gratis geld. Ik zou het wel aandurven!

Luuk geplaatst in Sport door Luuk Wouda
op 11 april 2023
laatste update: 11 april 2023
Michielverbeek, CC BY-SA 4.0 <https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0>, via Wikimedia Commons

Wedden tegen een goed slot voor Feyenoord

Maar wat nou als je denkt dat Feyenoord een dramatisch slot (woordgrapje) van het seizoen gaat hebben? Dan kan je ervoor kiezen om een weddenschap te plaatsen op de grootste concurrenten voor de eerste plaats.

Allereerst is er natuurlijk Ajax. De Amsterdammers hebben een vrij dramatisch seizoen gehad, waarbij ze veel punten hebben verloren tegen de 'kleinere' clubs. Het ontslaan van de trainer kwam waarschijnlijk te laat. Hierdoor is de kans dat ze dit seizoen de kampioenstitel winnen erg klein. Wil je het er toch op wagen? Dan krijg je 11 keer je inzet terug.

Dan is er nog PSV. Die dit seizoen net als de club uit Amsterdam er ook niet lekker inzitten. Goede wedstrijden worden afgewisseld met slechte wedstrijden, en punten worden gemorst. Het vertrek van een aantal sterspelers kwam de resultaten ook niet ten goede. Denk je toch dat er nog een wonder gaat gebeuren? Dan krijg je 15 keer je inleg terug als je op PSV inzet.

Andere competities met (bijna gratis) geld

In de Keuken Kampioen Divisie kan Zwolle een kampioenschap en een terugkeer naar het hoogste niveau ook al bijna ruiken. Toch hebben ze nog wel 6 wedstrijden voor de boeg waarin ze 5 punten voorsprong hebben. Voor een kampioenschap van Zwolle krijg je nu 1.15 keer je geld terug.

Heb je er geen vertrouwen in? De nummer twee Heracles Almelo heeft odds van 5 keer je inleg.

Italië

In Italië heeft Napoli nog 9 wedstrijden te gaan en staat 16 punten voor. Die kunnen een paar vervelende uitwedstrijden wel cancellen en nog steeds kampioen worden. Voor een inzet op Napoli krijg je nu niet meer dan 1.01 terug. Ben je in een wilde bui en zet je nu in op Lazio Roma, de huidige nummer twee? Dan krijg je 100 keer je inzet terug als het ze lukt.

Spanje

Hetzelfde geldt voor Spanje. Barcelona heeft nog 11 wedstrijden te gaan en staat 12 punten voor, plus een extra wedstrijd te spelen. Ook hier geloven de bookmakers niet dat er iets zal veranderen. Barça heeft odds van 1.01. Kies je voor de underdog Real Madrid en lukt het hen? Dan krijg je 40 keer je inzet terug.

Portugal

Benfica staat 7 punten voor en heeft nog 9 wedstrijden te gaan. De bookmakers geloven het daar ook wel en de odds zijn 1.06 voor Benfica om het kampioenschap te pakken. Denk je dat het toch nog mis kan gaan? FC Porto, de nummer 2 van dit moment, levert je 10 keer je inzet terug.

Voetbal Ranking Op Basis Van Budgetten

Andere competities met meer spanning

Bovenstaande competities hebben al bijna een zekere winnaar, net als wij met Feyenoord. Er zijn natuurlijk ook nog een aantal competities waar veel meer spanning is. Wij geven de odds voor de huidige nummer 1 en 2 in verschillende grote Europese competities.

Engeland:

Arsenal (1) 2.10
Manchester City (2) 1.75

Inderdaad, de bookmakers denken dat de nummer twee van Engeland een grotere kans op het kampioenschap heeft dan de nummer één.

Duitsland:

Bayern München (1) 1.12
Borussia Dortmund (2) 6.00

Ondanks dat het verschil maar 2 punten is met nog 9 wedstrijden te gaan, geloven de bookmakers amper nog dat een ander team dan de Rekordmeister de titel binnen gaat slepen.

Frankrijk:

PSG (1) 1.03
Lens (2) 25.00

Ook hier is de voorsprong "slechts" 6 punten met nog 8 wedstrijden te gaan. Toch hebben de bookies weinig vertrouwen in de achtervolgers van Mbappé en consorten.

België:

KRC Genk (1) 1.60
Royale Union SG (2) 3.25

Toch is België nog lastig omdat er na 34 wedstrijden nog geen kampioen is. Dan moet men nog een play-off spelen. En daar kan van tevoren natuurlijk al rekening mee worden gehouden door spelers rust te geven, en andere slimmigheden.

Combibet Van Zekere Kampioenen

Een grote combibet?

Zou je nu alle competities, waarin de winnaar bijna vaststaat, in een combibet willen plaatsen? Dan heb je odds van 1.31. Dit is nog steeds niet bijzonder hoog en je loopt veel meer risico.

Een funbetje zou kunnen, maar het levert weinig op. Een grotere inzet is misschien zonde van het geld. Immers, een competitie waar het onmogelijke gebeurt en je bent busto.

Ons advies: doe maar niet die combibet!

Bookmakers die deze odds aanbieden

Circus

Circus Casino

Tot €250,- aan Free Bets
Logo Jacks.nl

Jack's.nl

100% tot €100,-
Betcity Placeholder

BetCity

€50,- Free Bet
on air