Header

ASMR met Jaims update 16: terug van vakantie!

De wekker klonk oorverdovend toen hij me de eerste ochtend na mijn vakantie om 7:00u ruw uit mijn slaap haalde. Het vakantieritme zat er duidelijk nog in, en dat betekende dat ik om 0:30u nog niet kon slapen. Na tien minuutjes uitrekken, puffen en steunen sleepte ik mezelf toch echt uit bed. De zomervakantie was dan toch echt tot een einde gekomen, terug naar het gewone leven.

En dat betekent onder andere jullie weer op de hoogte mogen houden van mijn ASMR avonturen, die deze vakantie gewoon door zijn gegaan! Ik moet eerlijk zeggen dat het me mee gevallen is om af en toe een ASMR video te moeten maken voor mijn YouTube kanaal.

Het was dan ook niet erg lekker weer, dus helemaal dagen op het strand zaten er helaas niet in. Toch hebben we ons goed vermaakt. Heerlijk uitgeslapen, veel lekkere dingen gegeten en gedronken en natuurlijk een hoop leuke dingen gedaan!

Ik heb tijdens deze vakantie veel van onze activiteiten gefilmd, zoals een nachtje Scheveningen, en die gebruikt voor een paar van mijn ASMR-video’s. Dus mocht je nieuwsgierig zijn wat ik allemaal in mijn vakantie heb gedaan, dan kun je dat terug zien en horen tijdens verschillende video’s op mijn ASMR kanaal!

Lady Diamond avatar geplaatst in Over knaken door Jaimy Isarin
op 19 augustus 2023
laatste update: 19 augustus 2023
Header
Dagjes Uit

ASMR – inkijkje in mijn leven

Ook hebben mijn twee jongste kinderen mij gezellig meegeholpen met het maken van wat video’s, en die zijn ook meteen heel goed bekijken. Ik merk dat kijkers het erg leuk vinden een soort inkijkje in je leven te krijgen. Van wat ik graag doe, wat ik eet, wat voor producten ik gebruik, dat soort dingetjes.

Dus dat soort ASMR-video’s blijf ik zeker maken. Vandaag is het sowieso weer tijd om weer een lijstje te maken met ideeën voor nieuwe ASMR video’s. Armijn had bijvoorbeeld laatst nog een leuk idee, namelijk om een ASMR-video in mijn auto te maken. Die komt zeker op het lijstje!

Verder was het eigenlijk best rustig met de ASMR-avonturen. Even leek het erop dat ik eindelijk weer eens een nieuw custom ASMR-verzoekje in mijn mailbox had, maar deze vriendelijke meneer heeft niet meer gereageerd. Dat betekent dat ik al weken geen custom ASMR verzoeken heb gedaan, en dat er op dit moment geen inkomsten zijn met het kanaal.

Laatste Loodjes
De laatste loodjes

Laatste loodjes

Gelukkig heb ik bijna de 1000 abonnees gehaald, zodat ik in elk geval wat inkomsten kan pakken op de advertenties. Maar dan moet mijn kanaal wel wat meer views krijgen. Het gemiddelde lag al een paar weken op 20k views per 28 dagen, en ik zag dat afgelopen 28 dagen 25k views zijn binnengekomen. Dat is dus een mooie stijging!

Ik moet wel zeggen, die laatste 100 abonnees gaan langzaam en pittig, evenals de views. Ik geef nog steeds de vakantie de schuld en ik hoop dat eind augustus de vaart in het kanaal weer een beetje terugkomt. Want op deze manier komt het de motivatie ook niet ten goede!

Zoals het er nu uitziet, kan ik zo’n €100 per 28 dagen verdienen en dat is natuurlijk niet rendabel met de uren die ik erin steek. Maar ondanks dat heb ik er nog veel plezier in, en ik daag mezelf uit iedere keer weer met nieuwe ideeën voor video’s te komen.

Inspiratie Verzoekjes Van De Kijkers

Inspiratie

Als ik dan toch even vastloopt en geen inspiratie heb, vraag ik het gewoon aan mijn abonnees wat voor ASMR video’s zij graag zouden willen zien! Dat levert soms unieke ideeën op, maar veelal toch de bekende en populaire video’s, zoals rollenspellen, triggers en close-up ASMR.

Toch vind ik het af en toe fijn om even te polsen waar mijn kijkers nou op zitten te wachten. Ik merk dat ze het leuk vinden als ik inderdaad een persoonlijk verzoekje maak en op mijn YouTube kanaal post. Zo voelen ze zich betrokken en gehoord.

Het lijkt me daarom een leuk idee om een video te maken waarin ik alle verzoekjes die ik de laatste keer  heb ontvangen, toen ik de vraag stelde wat iedereen graag wilde zien, voor te lezen en daarna één voor één te maken en te posten met de naam van de kijker erbij die het voorstelde!

ASMR Room Tour

ASMR Room Tour

Afgelopen week zat ik in de Onetime studio’s in Zuidlaren voor de wereldrecordpogingen van Hielke en Martin. Ze wilden 72 uur lang roulette en blackjack dealen. Ik mocht op 16 en 17 augustus getuigen en spelen bij de mannen aan tafels. Ze hebben het overigens gehaald!!

Ik had mijn vlogcameraatje meegenomen tussen de bedrijven door op mijn hotelkamer nog een ASMR-video op te nemen. Dat was erg leuk geslaagd, al zeg ik het zelf! Een stukje room tour met triggers en fluisteren. Meteen de waterkoker-test gedaan, die niet helemaal goed uitpakte...

De video komt zondag live, dus bekijk hem zeker als je wilt weten wat ik gevonden heb.

Super Thanks Donatie

Allereerste ASMR donatie

Ik had gewild dat ik een spannende update had kunnen geven na mijn zomervakantie. Maar helaas is het wat rustig geweest in ASMR-land. Waarschijnlijk omdat de meeste mensen zelf ook vakantie hebben, en even geen behoefte aan video’s voor het slapen gaan, omdat ze de volgende ochtend toch geen wekker hoeven te zetten.

Wel heb ik mijn allereerste donatie van een kijker gekregen! Je kunt een donatie op mijn video’s of kanaal geven, natuurlijk door een lidmaatschap te nemen, maar ook door een ‘Super sticker’, ‘Super chat’ of een ‘Super thanks’ te sturen. En dat is dus gebeurd!

Eerste Revenue En Live Support

Eerste YouTube winst en Youtube Live support

Ik kan het alleen nergens terugvinden, maar dat komt waarschijnlijk omdat ik nog geen 1000 volgers heb. Maar dat is op zich raar, want ik kon de opties wel instellen en aanzetten, dus het lijkt me niet dat dit geld rechtstreeks naar YouTube gaat. Ik ben dus even de YouTube live support ingedoken met de vraag. Rai heeft me geholpen en gaat het voor mij uitzoeken.

Terwijl hij daarmee bezig was, zag ik opeens bij ‘Channel analytics’ dat het geld van de ‘Super thanks’ daarbij zichtbaar was! Van iedere Super ontvang ik zelf 70%, dus dit betekent dat ik gewoon mijn eerste winst (Revenue) heb verdiend bij YouTube!!!!

Alle updates op een rijtje

Het hele ASMR-avontuur van Lady Diamond nog eens op een rijtje? Regelen we voor je!

on air