Hoe moet je beginnen met cryptocurrencies? Onze handleiding

3800
31
DELEN

Overal om je heen hoor je mensen praten over cryptocurrencies. Deze compleet nieuwe wereld is, na het internet, wellicht weer de eerste echt grote verandering in de digitale wereld. Maar de cryptocurrency lijkt een ingewikkelde en zeer technische wereld te zijn, echter valt dit ontzettend mee. Met dit handboek (je nieuwe startpagina 😘) gaan we je wegwijs maken in de wondere wereld van de cryptocurrencies. Dagelijks zal ons handboek worden bijgewerkt met nieuwe tips en uitleg, sla deze pagina dus op in je favorieten!

Wij leggen alle termen uit en vertellen meer over de achtergrond van de virtuele munten. Zo zul je zien dat de Bitcoin bijvoorbeeld geen piramidespel is, maar veel meer te bieden heeft.

Je leert dat de blockchain nu al in ontzettend veel bedrijven wordt gebruikt en zeker niet zomaar meer zal verdwijnen. Heb je na het lezen nog vragen dan nodigen wij je graag uit om je aan te melden op het forum en hier je vragen te stellen, onze experts zullen hun best doen om deze te beantwoorden. Maar discussieer er ook mee over de beste tips en aanbevelingen!

Beginnen met cryptocurrencies, de basis:

Hoe koop of verkoop ik een Bitcoin of andere altcoin

Misschien wel het meest interessant is natuurlijk om te weten hoe je de cryptocurrencies moet kopen. Dit lijkt lastig, maar met onze verschillende stappenplannen hieronder moet dit ook voor jou een  stuk makkelijker worden.

‘Your capital is at risk'

Maak ook voor jezelf de keuze of je kleinere altcoins wilt aankopen of alleen wilt speculeren op de grotere munten. Altcoins kun je het beste kopen en handelen via een exchange. Wil je vooral speculeren op een stijging of daling van de koers van bijvoorbeeld de bitcoin, dan kan je dit het beste doen via een CFD-broker. Je kunt hier vaak storten met iDeal of Paypal en zonder problemen uitbetalen naar je bankrekening.

We hebben onze aanbevelingen met betrekking tot een broker of een exchange hieronder ook toegevoegd

  • Hoe koop ik een Bitcoin of een gedeelte hiervan?
  • Hoe koop ik een altcoin?
  • Bij welke brokers kun je het beste handelen?
  • Bij welke exchanges kun je het beste handelen?
  • Speculeren op cryptocurrencies, onze review van Plus 500
  • Handelen op een exchange, onze review van Binance

Brokers en exchanges

Onderstaand hebben we een overzicht van enkele brokers en exchanges waar je op kunt handelen.

Brokers
Exchanges

Welke altcoin's zijn er?

Meld je aan op forum!
Meld je aan op forum!

Behalve de bekende munten zoals Bitcoin en Ethereum zijn er nog heel veel alternatieve coins, ook wel alt-coins genoemd. We hebben getracht zo goed mogelijk uitleg te geven per munt hoe het werkt, en hoe je ze kunt kopen. Laat op ons forum vooral weten als je nog munten mist, of zelf ons tips wilt geven over bepaalde aantrekkelijke altcoins!

 

Crypto - exchanges
Crypto exchange Rating Review Uniek door
★★★★★ Review Storten met iDeal! Handel nu!
★★★★★ Review Super overzichtelijk! Handel nu!
★★★★★ Review Nederlandse aanbieder! Handel nu
★★★★ Review Veel keuze, ook ICO's! Handel nu!
★★★★★ VOLGT ZSM! Groot en betrouwbaar! Handel nu!
★★★ Review Met je mobiele nummer! Handel nu!
★★★★★ Review Geen registratie mogelijk! Handel nu!